Om oss

Fra våre produksjonslokaler i Østfold leverer vi stålkonstruksjoner til bygg og industri i hele Norge. Vi leverer alt fra små enkle tilbygg til store komplekse stålbygg.

Våre oppdragsledere jobber tett opp mot produksjonen for å sikre en effektiv prosess med fokus på kvalitet i alle ledd, fra prosjektering til ferdig montering. Slik sikrer vi gode resultater der kunden kan følge prosessen fra start til ferdig produkt. Våre ansatte er løsningsorienterte og kjennetegnes av høy fagkompetanse med gode rutiner for en ansvarsfull og trygg produksjon.

Konstruksjon og utvikling

I vår prosjektavdeling har vi dyktige og kreative prosjektledere som benytter moderne programmer for tegning og modellering i 3D etter kundens ønske. Våre oppdragsledere er effektive og har erfaring fra konstruksjon og utvikling av alt fra små prosjekter til store komplekse bygg. De jobber tett opp mot produksjonen for å sikre prosessen videre.

Produksjon og montasje

Vår stålproduksjon i Rygge har egne verksteder for våre erfarne og dyktige sveisere som har fokus på kvalitet og detaljer for å levere det kunden måtte ønske. Montasjeavdelingen består av flere kompetente montasjelag som kan utføre prosjekt i hele Norge. Våre montører har flere års erfaring og gode rutiner med fokus på HMS og sikkerhet, slik sikrer vi en trygg og effektiv montasje.

Utstyr og kapasitet

For Ipoa er det essensielt å ha det riktige utstyret i alle ledd av produksjonen for å sikre gode og effektive kvalitetsleveranser. Derfor har alle våre avdelinger tilgang og kompetanse innenfor moderne programmer og utstyr. Ipoa har både kunnskapen og kapasiteten til å utføre store komplekse oppdrag og fleksibiliteten til å kunne løse mindre oppdrag.

Vår utstyrspark består av blant annet kranbiler, plasmakjærere, båndsager, platesager, kantpresser, profilvalser, platevalser og verkstedhaller på over 3500 m².

Jobb hos oss

Vi søker alltid etter flinke folk som ønsker å bli med på laget vårt. Vi har for tiden mange oppdrag og kan tilby faglig utvikling og karrieremuligheter i et firma i sterk vekst. Vi har for tiden ingen ledige stillinger, men du er velkommen til å sende en åpen søknad.

Sertifiseringer

Ipoa kjennetegnes av høy fagkompetanse og vil alltid sikre en god, trygg og ansvarsfull produksjon. Vi har følgende sertifiseringer:
Ansvarsrett logo Startbank logo CE logo