Trapper og rekkverk

Fra våre produksjonslokaler i Rygge produserer og leverer vi de fleste typer av trapper og rekkverk, til både innendørs- og utendørsbruk. Vi har kunnskapen og kapasitet til å levere både standardpakker og skreddersydde løsninger.

Ståltrapper

Vi leverer alt fra mindre trapper til større fleretasjestrapper til bruk både inne og ute. Vårt fokus ligger på å levere kvalitet og vi vil alltid tilpasse trappenes utforming og materiale etter kundens ønske. Vi produserer også trapper i andre materialer som glass og tre etter kundens spesifikasjon og ønske.

Vi leverer trapper til blant annet butikker, kjøpesentre, verksteder, leilighetskomplekser og lagerhaller. Vi leverer også rømningstrapper som enkelt kan tilpasses etter forutsetningene.

Rekkverk

Vi leverer rekkverk til alle våre trapper og setter opp alt fra standardiserte industrirekkverk til arkitekttegnede rekkverk, alt med kvalitet og presisjon i bunn. Vi har fagkunnskapen til å levere rekkverk med avanserte og detaljerte løsninger etter kundens ønske.

Vi monterer også rekkverk der det er hensiktsmessig, eksempelvis langs vegger i en trappeoppgang.

Gangbaner og gangbroer

Vi produserer flere ulike typer av gangbaner og gangbroer, som er tegnet og designet i samarbeid med kunden. Med kunnskap og kvalitet i bunn leverer vi gangbaner som er godt egnet i veioverganger og gangstier som gir god fremkomst på det meste av terreng.

Se flere prosjekter

Spiraltrapper

Spiraltrapper krever lite grunnareal og er derfor ofte en god løsning både inne og ute. Vi leverer flere varianter til rømningsveier og industribygg som enkelt kan tilpasses etter forutsetningene. Ved behov for høy sikkerhet kan våre spiraltrapper også leveres med låsbart bur.
Se våre spiraltrapper på spiraltrapp.no

Interiørtrapper og ståldesign

Vi samarbeider med Stiil og leverer alle typer av skreddersydde interiørtrapper som tegnes i samarbeid med kunden. Stiil er en norsk produsent som leverer ståldesign så som trapper, vegger, peis og husnummer til hele landet.
Se mer på stiil.as